[INTERNAL]

YAS MOTOR RACING CLUB - YMRC

YAS MARINA CIRCUIT FRIDAY 27th, SATURDAY 28th & SUNDAY29th OCTOBER 2023

OFFICIAL TIMETABLE ISSUE 1

YAS RACING SERIES ROUND 1





FRIDAY 27th OCTOBER		TEST DAY (non-permit)	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUP	81KM FROM SUPPORT PIT LANE	
6:00 - 17:30	11:30	FUEL STATION 2 OPEN		SUPPORT PADDOCK	
8:00 - 17:00	9:00	GULF RADICAL CUP	SIGN ON/ADMINISTRATION	FIRST FLOOR SUPPORT RACE CONTROL	
8:00 - 17:00	9:00	GULF RADICAL CUP	SCRUTINEERING	IN TEAM PITS	
8:00 - 17:00	9:00	GULF PROCAR	SIGN ON/ADMINISTRATION	FIRST FLOOR SUPPORT RACE CONTROL	
8:00 - 17:30	9:30	GULF PROCAR	SCRUTINEERING	IN TEAM PITS	
8:30 - 8:45	0:15	MARSHALS DEPLOYMENT			
8:30 - 8:45	0:15	MEDICAL DEPLOYMENT			
8:45 -		MARSHALS & MEDICAL ON POST			
8:45 - 9:00	0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE			
9:00 - 12:00	3:00	OPEN PIT LANE		OPL WRISTBANDS REQUIRED	
12:05 - 13:00	0:55	LUNCH & PRAYER TIME 12:07			
13:00 -		MARSHALS & MEDICAL BACK ON POST			
13:00 - 13:10	0:10	TRACK INSPECTION			
13:15 - 13:45	0:30	GULF RADICAL CUP	TEST SESSION	SOTM WRISTBANDS REQUIRED	
14:00 - 14:30	0:30	GULF PROCAR	TEST SESSION	SOTM WRISTBANDS REQUIRED	
14:35 -		TRACK OPENING			
14:40 -		MARSHALS & MEDICAL STAND DOWN			
17:46 -		SUNSET			

SATURDAY 28th OCTOBER		TOBER	QUALIFICATION / RACE DAY	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUPPORT PIT LANE	
6:00 -	17.20	11.20			SUPPORT RADDOCK
6:15 -		11:30 1:15	FUEL STATION 2 OPEN OFFICIALS' SIGN ON		SUPPORT PADDOCK SUPPORT GARAGES 28 & 29
7:15 -		0:20	SENIOR OFFICIALS' BRIEFING	ALL CHIEFS	SUPPORT GARAGES 28 & 29 SUPPORT GARAGES 28 & 29
7:30 -		0:20	OFFICIALS' DISTRIBUTION TO POST	ALL CITILITS	BUSES FROM SUPPORT PIT LANE
7:30 -		0:40	MEDICAL SIGN ON		MEDICAL CENTRE
	8:10	0:25	GULF PROCAR	DRIVERS' BRIEFING	SUPPORT DRIVERS' BRIEFING ROOM
8:00 -		0:15	MEDICAL DEPLOYMENT		VIA MEDICAL GAP T15
8:15 -		0:25	GULF RADICAL CUP	DRIVERS' BRIEFING	SUPPORT DRIVERS' BRIEFING ROOM
8:15 -			OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
8:15 -	- 8:45	0:30	RADIO CHECKS		
8:45 -		0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE		
9:00 -	- 9:15	0:15	GULF PROCAR	WARM UP	
9:25 -	•••••	0:20	GULF RADICAL CUP	SPRINT QUALIFYING	
9:50 -		0:20	SAFETY CAR EXERCISE		
10:15 -		0:20	GULF PROCAR	QUALIFYING	
10:45 -			PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 1	
10:50 -	-		PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 1	
10:55			5 MINUTES		
11:00 -		0.45	START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 1	
	- 11:20	0:15	EMSO SIMULATION RACE 1	15 MINS	STANDING START
11:30 - 11:35 -			SAFETY CAR DEPARTS TO GRID PIT LANE OPEN	FOR GULF RADICAL CUP	STOP IN FRONT OF GANTRY
11:40 -			PIT LANE CLOSED	FOR GULF RADICAL CUP	
11:40	-		5 MINUTES	TON GOEL NADICAL COP	
11:50 -	_		START OF FORMATION LAP	FOR GULF RADICAL CUP	
	12:20	0:25	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 1	25 MINS	ROLLING START
				201	
<u> </u>	10.10	0:50 0:40	LUNCH BREAK PUBLIC PIT LANE WALK		
12:25 -		0:40	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 1	PODIUM	SUPPORT PODIUM
12.30 -	- 12.40	0.10	GULF RADICAL COF SPRINT RACE I	FODIOM	JUFFORT FODIUM
13:10 -	-		OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
	13:20	0:10	TRACK INSPECTION		
13:25 -			SAFETY CAR DEPARTS TO GRID		STOP IN FRONT OF GANTRY
13:30 -	-		PIT LANE OPEN	FOR GULF PROCAR	
13:35 -	-		PIT LANE CLOSED	FOR GULF PROCAR	
13:40 -	-		5 MINUTES		
13:45 -	-		START OF FORMATION LAP	FOR GULF PROCAR	
	- 14:15	0:25	GULF PROCAR RACE 1	25 MINS	ROLLING START
14:20 -	-		SAFETY CAR DEPARTS TO GRID		STOP IN FRONT OF GANTRY
14:25 -	1 1100	0:10	GULF PROCAR RACE 1	PODIUM	SUPPORT PODIUM
14:25 -	-		PIT LANE OPEN	FOR GULF RADICAL CUP	
14:30 -	-		PIT LANE CLOSED	FOR GULF RADICAL CUP	
14:35 14:40 -			5 MINUTES START OF FORMATION LAP	FOR GULF RADICAL CUP	
		0:25			ROLLING START
14:45 - 15:15 -		0:25	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 2 GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 2	25 MINS PODIUM	SUPPORT PODIUM
15:15 -		0.10	PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 2	
15:25 -			PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 2	
15:30			5 MINUTES		
15:35 -	-		START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 2	
	- 15:55	0:15	EMSO SIMULATION RACE 2	15 MINS	STANDING START
	- 16:20	0:20	POST CHIEF DEBRIEFS		MICROSECTOR PERSONNEL
	- 16:20	0:20	SC / MC REFUELING BREAK		
16:20 -			OFFICIALS & MEDICAL BACK ON POST		
16:25 -	-		SAFETY CAR DEPARTS TO GRID		STOP IN FRONT OF GANTRY
16:30 -	-		PIT LANE OPEN	FOR GULF PROCAR	
16:35 -	-		PIT LANE CLOSED	FOR GULF PROCAR	
16:40 -	-		5 MINUTES		
16:45 -			START OF FORMATION LAP	FOR GULF PROCAR	
16:50 -		0:25	GULF PROCAR RACE 2	25 MINS	ROLLING START
47.07	1 /.95	0:10	GULF PROCAR RACE 2	PODIUM	SUPPORT PODIUM
17:25 -		0.00			OFFICIALS / FIDE TENDEDS / DESSUE / MEDISAL
17:30 -		0:20			OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL
17:30 - <i>17:45</i> -		0:20	SUNSET		OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL
17:30 -		0:20			OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL

SUNDAY 29th OCTOBER		DBER	QUALIFICATION / RACE DAY	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUPPORT PIT LANE	
7:30 - 8:45 - 8:45 - 8:45 - 9:15 - 9:30 - 9:30 -		11:00 1:15 0:15 0:45 0:30 0:15 0:30	FUEL STATION 2 OPEN OFFICIALS' SIGN ON SENIOR OFFICIALS' BRIEFING OFFICIALS' DISTRIBUTION TO POST MEDICAL SIGN ON MEDICAL DEPLOYMENT OFFICIALS & MEDICAL ON POST RADIO CHECKS	ALL CHIEFS	SUPPORT PADDOCK SUPPORT GARAGES 28 & 29 SUPPORT GARAGES 28 & 29 BUSES FROM SUPPORT PIT LANE MEDICAL CENTRE VIA MEDICAL GAP T15
10:00 -		0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE		
10:40 - 11:10 - 11:15 - 11:20 11:25 -	11:00	0:15 0:20	GULF RADICAL CUP SAFETY CAR EXERCISE PIT LANE OPEN PIT LANE CLOSED 5 MINUTES START OF FORMATION LAP	ENDURO QUALIFYING FOR SIMULATION RACE 3 FOR SIMULATION RACE 3 FOR SIMULATION RACE 3	
11:30 - 1	11:45	0:15	EMSO SIMULATION RACE 3	15 MINS	STANDING START
11.50	10.15	0.55			
11:50 - 11:55 -		0:55	LUNCH BREAK PUBLIC PIT LANE WALK		
<i>12:45 -</i> 12:45 -		0:10	OFFICIALS & MEDICAL ON POST TRACK INSPECTION		
12:55 - 13:00 - 13:05 - 13:10 - 13:15 -	12.00	0.10	SAFETY CAR DEPARTS TO GRID PIT LANE OPEN PIT LANE CLOSED 5 MINUTES START OF FORMATION LAP	FOR GULF RADICAL CUP FOR GULF RADICAL CUP FOR GULF RADICAL CUP	STOP IN FRONT OF GANTRY
13:20 -	14.05	0:45	GULF RADICAL CUP ENDURO RACE	45 MINS	ROLLING START
14:15 -		0:10	GULF RADICAL CUP ENDURO RACE	PODIUM	SUPPORT PODIUM
14:20 - 14:25 - 14:30			PIT LANE OPEN PIT LANE CLOSED 5 MINUTES	FOR SIMULATION RACE 4 FOR SIMULATION RACE 4	
14:35 -			START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 4	
14:40 - 1		0:15	EMSO SIMULATION RACE 4	15 MINS	STANDING START
<i>14:55 -</i> 15:00 -		0:25 0:15	POST CHIEF DEBRIEFS YAS IN SCHOOLS BUS TOUR		MICROSECTOR PERSONNEL GP CIRCUIT
15:20 -	15:15	0:15	OFFICIALS & MEDICAL BACK ON POST		GP CIRCUIT
15:20 - 1	15.40	0:20	FULL INTERVENTION EXERCISE		OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL
15:40 -	10.40	0.20	TRACK OPENING		OF HOLAES / FIRE TENDERS / RESOUL / PIEDICAL
15:45 -			OFFICIALS & MEDICAL STAND DOWN		BUSES DEPLOYED
16:15 -	16:30	0:15	YAS IN SCHOOLS BUS TOUR		GP CIRCUIT
17:44 -			SUNSET		